varakajsa.se

varakajsa.se

Hemmakatt

VardagPosted by Kajsa Thu, February 04, 2010 09:27:56

Ibland är det riktigt skönt att bara vara hemma, och inte göra något alls. Bara vara. Har lite träningsvärk i ryggen efter salsan igår. Vissa män har lite svårt med att föra, och resultatet blir att man som tjej slängs som en disktrasa över golvet. Det finns några danssteg som vår danslärare Marcello kallar för "cumbias". Svårt att förklara hur det ser ut, men man korsar benen bakåt och åt sidan.. ja, iaf. Jag är ju rätt kort, och när väldigt långa killar för och slänger mig från sida till sida gör det ont. Ont, ont, ont! Plus att jag får kämpa som en gnu för att ge lite motstånd som man ska göra när man som tjej följer mannen i salsa. Fick iaf avsluta lektionen bra när en äldre herre på 50 + kom och ägde dansgolvet med mig. Han var verkligen grym! När vi kom hem så tog jag och Kimmo en svängom hemma på vardagsrumsgolvet, haha!

Idag ska jag nog bara mysa stenhårt med Niilo, och när Kimmo kommer hem ska vi fara till Ö&B och köpa strössel. Jag har hört rykten om att det ska finnas jättefint strössel där. Hoppas verkligen att ni antecknar detta! Sån här viktig information vill man minnas, förstår ni! Ha ha ha.

Jag satt och pratade med Niilo igår i soffan, han var sjukligt trött. Så för att han inte skulle gråta sig till sömns av trötthet fick han leka med en boll som plingar lite meditativt. Han var hyfsat fascinerad!  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Lottis Thu, February 04, 2010 18:56:38

haha, va söt han är lille skrutten!! Nu är det inte många dagar kvar tills jag kommer hem :) Då kommer ska vi träffas så mycket så ni kommer bli trött på mig, haha! Det ser jag fram emot :) pusskram

Posted by Hannah Thu, February 04, 2010 09:54:00

Nääää <3 Haha, vilken plutt han är alltså! Helt sjukt =) Ska du till Sara F på fredag? "Fatta pennan och skriv" Puss!