varakajsa.se

varakajsa.se

Underbara vänner!

Familj & VännerPosted by Kajsa Sat, February 06, 2010 21:46:35

Ibland är man ju bara en väldigt lycklig ost! Igår på förmiddagen var jag på ett lätt uppgivet humör då flytten för mina föräldrar inleddes. Det är jobb. Det är mycket jobb! Menmen, vid lunchtid for jag hem till kära kära Hannah och blev bjuden på ljuvlig sopplunch och fick mitt hår färgat. Framförallt fick jag duscha. Länge! Det var helt underbart och efter den lilla spa-behandlingen var jag on fire! Hannah gav mig en snygg fläta i håret också :) Hannahs mor som liksom min mor heter Åsa kom över till Hannah och vi bondade lite över att inte kunna amma, haha. Och precis som Hannah är lite av en favorit hos Niilo så verkade även Åsa hamna på topplistan. Vi fräschade till oss lite och begav oss till Sara Fast på tjejmiddag + Noel :) Noel (en annan Saras son)var otroligt snuttig och jag blev alldeles till mig när jag kom på att jag också har en sån där liten skrutt hemma! Wiiiee! Det var ju inte så att jag hade glömt bort det eller nåt. Men ja. Ibland blir det liksom extra tydligt. Här är min gårdag i bilder.

Som det Maria Montazami-fan jag är blev jag såklart lyrisk när jag stötte på både en palm och en pidestal! "Kanske en liten palm...toppen!"

Idag har vi bara flyttat och flyttat och flyttat. Jag låter bilderna tala.

Syrran håller sig positiv

Stefan var på G!

Kimmo och min bror var också i farten!

Mot slutet däckade Niilo med sin älskade Kanin som numenar aldrig lämnar hans sida.

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Hannah Mon, February 08, 2010 09:02:09

Haha, ja det var helt sjukt!! =D Men fy tusan vad fint det var!! Så vi får hålla tummarna nu, men blir det inte vårt så är det inte hela världen. Har inte släppt radhus-livet heller riktigt =) Haha. Svensson, svensson oh ja! Puss