varakajsa.se

varakajsa.se

ChunkyChocolate Cupcakes med Moccafrosting

Kajsas sötsakerPosted by Kajsa Mon, February 22, 2010 22:20:14

Hade besök av svägerska med familj ikväll! Det var riktigt mysigt och Niilo ville inte sova för han hade alldeles för trevligt. Jag tog förstås tillfället i akt att baka lite cupcakes. Jag lät Kimmo bestämma smak och då blev det chokladfrosseri. Ingen storskräll direkt :)

Ser lite ut som hundskitar, men dom smakade bra! Har ju bara tråkformar och formar som inte gör sig bra med chokladmuffins så det blev väl inte så kreativt detta. Menmen, jag har beställt sinnessjukt många roliga prylar på www.kakburken.se och sitter tålmodigt och väntar på leverans. Men nu ska jag inte köpa nåt där på minst tre månader. Lovar!

Niilo växer så det knakar. Han har ju redan vänt på sig några ggr. Men då har han mest sett förvånad ut och själv inte riktigt förstått vad han gjort. Nu börjar han fatta galoppen och rullar fram och tillbaka var han än befinner sig. Han kan därför inte sitta så mycket i sin babysitter längre för han ser ut såhär. Inte så bekvämt kanske.

  • Comments(4)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Tyrberg Mon, March 01, 2010 19:14:24

du kör spets, jag kör marrängmodell, det blir vackert!

Posted by Kajsa Tue, February 23, 2010 13:41:05

Tyrberg: JA! Jag godtar ditt frieri. Jag ska ha en spetsklänning jag och Hannah har sett på "Say yes to the dress". Okej?
Hannah: Jag vet inte riktigt hur begåvat det är att försöka vända sig i en stol som gungar, haha! Tur att han är söt :)

Posted by Tyrberg Tue, February 23, 2010 10:14:37

Kajsa vill du gifta dig med mig? alternativt, flytta in i min garderob och baka muffins åt mig hela nätterna?

Posted by Hannah Tue, February 23, 2010 08:31:39

KAJSA! Haha! Du är ju helt otrolig, återigen! Imponerad AB!
Stackars Niilo, han är ju för tidig för sitt eget bästa, haha. Han kommer ju börja cykla i tid till att han bör lära sig gå. Ja.. Det kan inte vara lätt att ha ett överbegåvat barn ;) Puss