varakajsa.se

varakajsa.se

Bandövning

Familj & VännerPosted by Kajsa Thu, April 01, 2010 09:59:13

Gårdagen var riktigt mysig. Tog det bara lugnt här hemma, struntade i att städa, rullade runt på golvet med Niilo och träffade Charlotte & Elin för lite sångstund. Niilo fick också hänga med! By the way, min hortensia har numera gått av tiden. Gick inte att rädda tyvärr.. det sägs att det är en enkel blomma, men det tycker inte jag! Dessutom var det kört i långa loppet ändå eftersom jag inte har någon trädgård den kan övervintra i. Jaja... ska nog hitta en ny fin blomma. Var så säkra! Måste säga att jag är oförskämt pigg för att ha somnat halv tre inatt (se föregående inlägg om varför) och gått upp klockan sju imorse. Men det kommer väl!

Niilo var helt tagen av musiken. Det förstår man ju så bra som vi är!

Elin stod för pausgymnastiken.

Niilo kompade på sin leksak. Favoritriffet är biltuteljudet. Knappen längst till höger på leksaken till vänster i bild.

Charlotte sjöng så Niilo tindrade med ögonen.

Elin hanterar sin nervositet inför stundande bröllop i sommar.

Efter bandövningen gick jag och Charlotte hem och slet i timmar i köket.. fantastisk middag blev det! Påminde lite om "Findus Black & White"... Vet inte hur det kom sig faktiskt?

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Lottis Sat, April 03, 2010 11:06:30

vilken mysdag det blev och vilken middag sen!! Lovar att bjuda igen när vi flyttat! Kanske blir det fiskgratäng a la findus om ni har tur!! =)

Posted by Hannah Thu, April 01, 2010 21:46:59

Åh så mysigt med sångstund ;) Lovely. Fasiken Kajsa, jag saknar dig! Igen!!
Jobbar och jobbar nu, men jag tror jag blir lite ledig i nästa vecka. Kan väl försöka ses då? Inte bra att bara slita ses var tredje dag sådär =) Hälsa familjen! Puss