varakajsa.se

varakajsa.se

Valborg, Kräkfest & Polacker

VardagPosted by Kajsa Tue, May 04, 2010 08:32:58

God morgon!

Och faktiskt så är morgonen relativt god. Jag mår fortfarande lite illa och har svårt att få i mig föda, men jag spyr inte längre. Å skönt är väl det! Tror jag var 10 år sen sist jag hade en sån här magsjuka då man tror att man faktiskt inte har NÅGOT som helst mer i kroppen, men så fortsätter det bara att välla ut. Jaja, kanske inte ska gå in på fler detaljer :) Men jag visste väl att mitt graviditetsillamående skulle föra med sig nån slags lärdom - nämligen att bara följa med. Det är ingen idé att streta emot, då blir kroppen ännu mer trasig.

För tillfället sitter jag och tittar på två snälla polacker som kämpar med balkonginglasningen. De var så oroliga för att de skulle väcka Niilo men jag sa att de inte behövde vara det. Han är ju född till betongborrar! Så han sover så sött så. Det var för övrigt det jobbigaste med att ha kräksjukan. Att inte kunna pussa och krama på Niilo.. fy sjutton va jobbigt. Och han har ju inte fattat nånting. Sträcker ut armarna och vill kramas och så kramar inte jag tillbaka. Det kändes överjävligt.

Valborg tillbringades hos Jenny & Mattias i Kolbäck, vi åt fantastisk god mat (tips: se ALLTID till att vara kompis med utbildade kockar), skrattade och hade nästan läskigt roligt. Jag var nykter och det var riktigt skönt. Har kommit fram till att jag verkligen inte behöver dricka bara för att det är fest. Jag spårar ut ändå. Snarare så att jag är lite mindre dryg utan alkohol. Hellre att jag tar ett glas vin en tisdagskväll bara för att det är gott och jag är riktigt sugen.

INSTICKARE: ÄR INTE LÄNGRE KOMPIS MED POLACKERNA. HUR TÄNKER MAN NÄR MAN RÖKER PÅ BALKONGEN MED ÖPPEN DÖRR IN MOT RUMMET DÄR NIILO SOVER OCH JAG SITTER. J**LA IDIOTER. JAG MENAR, DOM VET VÄL INTE OM JAG OCH NIILO ÄR ALLERGISKA, HAR ASTMA ELLER BARA HELT ENKELT HATAR FOLK SOM RÖKER PÅ ENS BALKONG??? OCH INTE VÅGAR JAG SÄGA NÅGOT HELLER. BAJS.

Hursom. Valborg var supertrevligt!!

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Annica Wed, May 05, 2010 21:33:03

Ja du Kajsa, hade vi veta att de skulle vara så här hade vi nog båda två tagit en sån där kasset-bands-kurs i polska medans vi låg där hemma höggravida :P

Lr vad tror du?? För engelska fattar dom ju verkligen inte....