varakajsa.se

varakajsa.se

Äntligen hemma!

VardagPosted by Kajsa Thu, March 24, 2011 11:14:02

HÄR var det längesedan jag bloggade. Men vet ni. Jag avskyr blogg.se, har egentligen ingen bra anledning överhuvudtaget, men hela upplägget fick mig att tappa lusten helt på att blogga. Så jag kör här igen så får vi se om jag hittar något annat ställe jag gillar eller om jag fräschar upp min kära varakajsa.se igen. Lutar nog mer åt det sistnämnda faktiskt.

Eftersom det skulle ta mig ca en miljard timmar att berätta om vad som har hänt sen senast jag skrev här så struntar jag i det. Ja ba köööör nu. Tuuut tuuut!

Idag är jag hemma och pluggar. Håller på att skriva en artikel om mig själv. Hyfsat ego, helt underbart är det. Den här kursen är riktigt rolig faktiskt. Textdesign 3 heter den. Inte så upplyftande namn men den handlar om att skriva i olika stilar och i olika sammanhang. Vi har skrivit om talspråk, baksidestexter, recensioner, BTJ-texter och nu valfri artikel i valfri tidning. Gissa vad jag skriver i för tidning? Inte så stor skräll att det handlar om bakning, hehe =)

Sitter och funderar om jag mår illa på grund av månadsproblem a la female, eller om kräksjukan börjar knacka på dörren. Igår när jag hämtade Niilo på dagis så tittade hans fröken på mig med en märklig min, och så sa hon "och jo...innan ni går. Nu går det REJÄL magsjuka. Fröknar och barn blir sjuka en efter en...så...lycka till".

Tack! Haha, min värsta mardröm ska alltså snart slå in. Niilos första magsjuka. Kan ju bli intressant. Nästan så jag tycker att det ska bli lite skönt att ha varit med om den. Alla som har barn har varnat för den här magsjukan redan innan jag blev gravid, så ni må tro att jag har domedagsförväntningar. Spännande! Ni ser - det finns något positivt med allt.

Nu ska jag hänge mig åt Indesign där min artikel ska få form. Eftersom min absolut största dröm är att få ge ut en kokbok kan man ju iaf få låtsas att någon har skrivit en artikel i en tanttidning om mina bakverk.

Och OJ va skönt det känns att skriva här igen. Jag behövde nog blogg.se för att inse vad jag hade. Dessutom är det sjuktkul att läsa gamla inlägg när jag var gravid och supergnällig.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.