varakajsa.se

varakajsa.se

Vad ska jag skylla på?

VardagPosted by Kajsa Tue, March 29, 2011 22:08:59

ÄR SÅ TRÖTT. Vet inte om det är min kropp som inte riktigt har hämtat sig efter magsjukan men jag är bara helt slut. Och förra veckan var jag hos läkaren för att jag tycker att mina hormoner är lite väl instabila. Tog blodprov som visade att jag jag tydligen hade alldeles för lite B12-värde i kroppen. Spännande värre. Så nu blir det till att äta ägg varje dag =)

Önskar jag kunde säga det jag alltid skyller på när Niilo är trött. Tillväxtperiod! Det har ju barn jämt nämligen, perfekt att skylla på. Jag kanske också har tillväxtperiod. Min hjärna växer varje dag med allt detta skolarbete. Gör nästan ont faktiskt.

Idag har jag bara pluggat och jobbat som en galning, och bakat förstås. Min artikel som jag skriver på just nu handlar ju om det. Så nu ska Kimmo få en red velvet cake. Han har varit och spelat med bandet och det gick tydligen inte så bra, han behöver muntras upp!

Niilo tillväxtperiods-chillar =)

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.