varakajsa.se

varakajsa.se

Kursstart & Världens gladaste öronbarn

VardagPosted by Kajsa Mon, April 04, 2011 21:35:46

Hur glad kan ett barn med örononflammation vara egentligen? Inte för att jag klagar, men han har knappt gnällt. Var ju ren tur att han fick nässelutslag så vi behövde fara till läkaren, annars hade vi väl aldrig upptäckt den där inflammationen. Det enda vi har märkt är att Niilos aptit har försvunnit, men det gör den till och från ändå.

Idag har jag påbörjat ett nytt femveckorsblock, Kognitiva Processer, som handlar om perceptionspsykologi, som till exempel varför vi människor tar till oss färg, form och rörelse på ett visst sätt. Verkar bli en intressant kurs men den känns inte så uppstyrd. Hoppas jag får min bok snart så jag i alla fall kan läsa den. Imorgon blir jag dock hemma på grund av Niilos öron. Känns lite knäppt när han är så glad och inte har feber längre, men dagisregler är dagisregler :)

Ikväll spydde Niilo upp vällingen igen. Vet inte om det är antibiotikan, näsdropparna eller hostmedicinen. Vi har redan börjat muta honom, stackars barn. Ingen ordning på uppfostran alls. Han får två plastsprutor med medicin som vi sprutar i munnen. För att få honom att sitta still hjälper enbart en sak. Iphone. Thanx Apple! Och ett ännu större tack till Trazan & Banarne som gör sån kvalitetsmusik att ett litet bedrövat barn tar sin medicin i lugn och ro så länge han får hålla i telefonen och lyssna på "Apanssons yrke", "Balla Trazan" och "Joddlarvals"

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Anna Tue, April 05, 2011 14:06:18

Vårt bästa knep är också att ta till iphone =-) Känns inte superbra men vad gör man..