varakajsa.se

varakajsa.se

"Jag har blivit luorad!"

Citat & FunderingarPosted by Kajsa Fri, May 23, 2008 09:38:48

Nyheterna - något man kollar på av ren rutin för att hålla sig a jour. Igår förändrades allt. Efter Eurovision Song Contest där Perelli gick vidare - Hurra- så kom det ett inslag som fick mig att riktigt spetsa öronen. Det här inslaget hade allt! En bra reporterröst som lät allvarlig trots att det pratades om glada meloner, och en affärsidé utöver det vanliga . En affärsidé som lyckades få över tusen företag att betala 2500:- för ett diplom och två klistermärken med en glad melon på. Någonstans är jag imponerad över hur kreativ idén var, även om man kan må illa eftersom den går ut på att vilseleda människor. Men kolla in det här inslaget och lyssna på hela, och speciellt på slutet när VDn helt öppet driver med en av sina kunder.

Klicka här!

Menmen. Melon är ju iaf gott!

Blog Image


  • Comments(3)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Stoffe Sat, May 24, 2008 11:42:07

Mm du kanske tycker det e svårt att hela tiden komma med nya inlägg som överträffar föregående.. men tänk då på mig som måste komma med nya roliga kommentarer!Som tur är kommer det rätt naturligt ;)

Posted by Kajsa Fri, May 23, 2008 10:14:00

HAHA! Stoffe... det här är stort. Tror att det här måste vara den absolut bästa kommentar jag någonsin har fått.

Posted by Stoffe Fri, May 23, 2008 09:46:34

Tjejen på bilden har iaf inte varit på portömning på Aqva!