varakajsa.se

varakajsa.se

Före & Efter-reportage!

TräningPosted by Kajsa Sat, July 05, 2008 21:06:45

Följ med mig när jag går ner mina sista kilon! Har gått ner ca 10 kilo (om man räknar vid min topp på 72) och ska ner till 57 kg... så mina knän och min rygg mår bra!

Mycket har redan hänt. Har alltid trivts i min kropp men faktum är ju att både knän och rygg tog stryk. Eftersom jag redan har diskbråck och en knäskål som gått ur led och lite annat smått & gott har jag äntligen insett att även om former är snyggt kan det ju vara skönt att hålla ihop tills man är 40 år i alla fall.

Här kommer en FÖRE-bild på mig när jag toppade vikten på 72 kg. Kan tillägga att jag är 1.63, så nog var jag lite att ta i allt =)

FÖRE Nr.1

Blog Image

FÖRE Nr.2

Blog Image

EFTER Nr.1

Blog Image

EFTER NR.2

Blog Image

Lite skillnad iaf va? Tycker det syns mest i ansiktet. Nu ska jag ta ett sista krafttag och gå ner från 62kg till 57kg då min läkare anser att det är bättre för min kropp att pendla mellan 57-60 kg än 60-63 kg. Anledningen till att jag lägger upp detta på bloggen är för att jag inte ska komma undan!

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Kajsa Sat, July 05, 2008 23:05:51

Tack min lilla säljbitch! Får väl tacka dig också som står ut med mitt maniska beteende gällande nya metoder och alla konstigheter jag hittar på! Kram från kollegan runt hörnet..fast åt andra hållet då=)

Posted by Säljbitchen Sat, July 05, 2008 21:45:43

Fan va du är bra som fixar att gå ner i vikt utan att bli bitchig, elak, bitter och jävlig. Kram från kollegan runt hörnet